14. 8. 2014   |   Recepty

Rychlý páteční "cipljóónok" s pívem

45 min

Suroviny

cca 700 g kuřecích dílů (křídla, stehýnka, špalíčky...)
olej
oregáno
paprika
sůl

Postup přípravy receptu

Při cestě z práce si zakoupíme několik kuřecích křidýlek nebo stehýnek. Prijéécháme domů.
V misce s olejem smícháme sůl, oregáno a papriku. V ní poplácáme kuřecí díly a dáme je ihned do pekáče.
Troubu pustíme na gril a teplotu cca 200°C. Grilujeme zhruba 45 minut. Občas potřeme výpekem a obrátíme. Mezitím popíjíme pivíčko a těšíme se na dobrou "chálku".

Autor: cekrops

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz