30. 6. 2014   |   Recepty

Rajčatová salsa ke grilování

Suroviny

7 keříkových dobře uzrálých rajčátek
1 červená cibule
1 jarní cibule i s natí
hrst posekané hladkolisté petržele
3 lžíce kečupu
1 lžíce plnotučné hořčice
3 lžíce balsamico octa
2 lžičky sojovky
2 lžičky worchestru
2 lžičky cukru moučka
sůl, pepř

Postup přípravy receptu

Rajčátka rozdrtíme na hodně jemno. Cibuli posekáme na jemno, jarní cibulku také a nať na tenká kolečka. Společně se všemi přísadami smícháme, případně dochutíme dle svého.

Tu správnou chuť získá po 24hod. proležení do druhé dne v chladničce.

Hodí se ke grilování všeho druhu.

Dobrou chuť!

Autor: holka ze severu

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz