14. 8. 2014   |   Recepty

Pestrý grilovací mix

Suroviny

800 g bůčku

Na směs:

mletá uzená paprika

sůl, 6 stroužků česneku

hořčice hrubozrná

olej
--------------------------------

+ 4 grilovací klobásy

Postup přípravy receptu

Bůček kuchyňsky upravíme a v osolené vodě uvaříme do poloměkka. Ještě teplý bůček potřeme směsí z prolisovaného česneku, hořčice, oleje a červené uzené papriky. Dáme na 2 hodinky do chladu.
Klademe pod horní gril v troubě a necháme pěkně pomalu grilovat doměkka a dozlatova. Ke konci grilování přidáme na gril i grilovací klobásy. Podáváme s pečivem.

Autor: Ivana Černá

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz