31. 8. 2014   |   Recepty

Marinovaná vepřová panenka s medovou hořčicí

35 min

Nízká

Suroviny

750 g vepřové panenky

Marináda:
100 ml olivového oleje
1 ks šťáva z limetky
1 lžička mletého kmínu
2 lžičky sekaného rozmarýnu

Medová hořčice:
4 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce medu
čerstvě mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy receptu

Maso nakrájíme na dva cm silné plátky a naložíme do marinády, kterou jsme vytvořili smícháním všech surovin. Uložíme do chladna na 3 hodiny.

Panenku z obou stran ogrilujeme. Necháme chvilku odležet (asi tři minuty) a podáváme s medovou hořčicí a grilovanými fazolkami.

Autor: Daniela Svobodová

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz