14. 8. 2014   |   Recepty

Marináda na maso na gril,nebo pánev

Suroviny

200 ml světlého piva(Zlatopramen 11st.)
50 ml oleje
5 pl sladkého kečupu
4 pl chilli sladké omáčky
2 pl koření gril Mexiko od Kotányi
1 kl mletého pepře
1 pl sušeného tymiánu
1 pl nadrobno posekaného čerstvého tymiánu
½ kl práškového česneku

Postup přípravy receptu

Všechny uvedené suroviny ve větší uzavíratelné míse, která vejde uskladnit do lednice důkladně promícháme, naložíme připravené očištěné plátky masa a necháme nejlépe 24hodin marinovat. Poté klademe na připravený gril a grilujeme do měkka, cca 20+20minut z každé strany.
Pokud nemáme možnost grilování v zahradním grilu, osmažíme klasickým způsobem na troše oleje na pánvi.

Autor: Anna Kocikova

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz