14. 8. 2014   |   Recepty

Hovězí hamburger s domácí bulkou

20 min

Suroviny

300g mletého hovězího masa ( popř. 150g hovězí + 150 g vepřové), 1 lžička koření 4 druhy pepře, 1 lžíce hořčice, 1 lžíčka soli, 1 lžička worcestru, 4 plátky sýru, 2 plátky slaniny, zelený salát

omáčka : 3 lžíce tatarky, 1 lžíce kečupu, 1 lžíčka chilly

bulky : http://www.toprecepty.cz/recept/33924-domaci-pletynky/

Postup přípravy receptu

maso smícháme s pepřem, hořčicí, solí, worcestrem. Uděláme dvě stejné placky, vysoké alespoň 3cm. Grilujeme na domácím grilu z každé strany 3 - 4 min. Možné dělat i na pánvičce.

Autor: mijula

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz