23. 8. 2014   |   Recepty

Houbový grilovaný bramborák

15 min

Nízká

Suroviny


800 g brambor
200 g hub
drcený kmín
sůl
1 vejce
50 g hladké mouky
majoránka







Postup přípravy receptu

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme do misky. Nastrouhané brambory trochu osolíme a dáme stranou. Čerstvé houby pokrájíme na malé kousky, osolíme a podusíme v nádobě. Na chvíli odstavíme, přisypeme nastrouhané brambory, přidáme vejce, koření a sůl.

Ze vzniklé směsi tvoříme na pánvi tenké vrstvy a na chvilku, které vložíme osušené od tuku do rozehřáté trouby pod horkovzdušný gril a dokřupava dogrilujeme.

Autor: Ivana Černá

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz