31. 8. 2014   |   Recepty

Grilovaný meloun s malinami, krémovým balsamicem a medovinou

15 min

Nízká

Suroviny

1 meloun Galia
3 hrsti malin
4 lžíce bílého krémového balsamica
4 lžíce medu
2 lžíce koňaku
moučkový cukr

Postup přípravy receptu

Z melounu odkrojíme dvě "mističky", takže zbylý prostředek nevyužijeme. Každou misku mírně vydlabeme, potřeme medem (okraje i prohlubeň) a doprostřed vysypeme maliny. Na ty dáme rovněž lžičku balsamica.

Grilujeme pod vrchním grilem na střední stupeň asi 10 minut.

Vyjmeme z trouby, zakápneme medovinou, posypeme moučkovým cukrem a ihned podáváme.

Autor: Daniela Svobodová

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz