Soutěž

K příležitosti spuštění nového portálu www.topgrilovani.cz jsme pro Vás připravili soutěž. V období od 15. 8. 2014 do 31. 8. 2014 dostane každý soutěžící za přidání receptu s tématikou grilování 1 bod.

K příležitosti spuštění portálu www.topgrilovani.cz jsme pro Vás připravili soutěž. Její princip je velmi jednoduchý. V období od 15. 8. 2014 do 31. 8. 2014 dostane každý soutěžící za přidání receptu s tématikou grilování 1 bod.

Každý soutěžící bude identifikován podle e-mailové adresy, proto věnujte zvýšenou pozornost jejímu správnému vyplnění.

V pondělí 1. 9. 2014 vyhlásíme výsledky a poté postupně oslovíme všechny výherce s nabídkou cen. Všichni výherci si postupně vyberou cenu, kterou jim zašleme na jejich adresu. V případě shody bodů o pořadí rozhodne los.

Podrobné podmínky soutěže najdete zde.

Ceny

2× Gril Weber Bar-B Kettle a kuchařka Šef na grilu


Gril Weber Bar-B Kettle

Cenu vyhrály Ivana Černá a Daniela Svobodová

Gril Weber Bar- B- Kettle 47, je velmi vhodným pro začátečníky, gril nabízí možnost využití metody přímého i nepřímého grilování. Pojízdná hliníková konstrukce zajišťuje snadnou manipulaci s grilem. Gril je skvělým řešením pro ty, kteří touží po klasickém kotlovém grilu na dřevěné uhlí a zároveň hledají gril cenově výhodný.


4× Gril Weber Smokey Joe Premium a kuchařka Šef na grilu


Gril Weber Smokey Joe Premium

Cenu vyhráli Colombo65, ladka staffen, Danča, Drahomíra Kořínková

Gril na dřevěné uhlí Weber Smokey Joe 37 cm, je se svým průměrem kotle nejmenším z kotlových grilů. Jedná se o lehký a snadno přenositelný gril. Vhodný pro přípravu pokrmů pro menší počet osob. Stejně jako ostatní grily Weber je vyroben z kvalitních materiálů, které mu zaručují dlouhou životnost. Své uplatnění nalezne především při grilování v přírodě, na dovolené pod stanem, též je oblíbeným mezi rybáři.


Konečné výsledky

PořadíPřezdívkaBody
1.Ivana Černá53
2.Daniela Svobodová40
3.Colombo6539
4.ladka staffen28
5.Danča15
6.Drahomíra Kořínková10
7.suslajda3
8.veronika1
9.Olga Štenglová1

Pořadatel


HyperMedia a.s. - logo
HyperMedia a.s.


Přejeme krásné slunečné dny.
Admini Libor a Radek

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz